Bryndzová nátierka
U nás veľmi obľúbená nátierka :). Určite ju aj Vy poznáte, lebo je chorobne známa jej príprava je veľmi rýchla. Každý ju pripravuje trochu inak, tak toto je spôsob, ako ju robím ja.
Ingrediencie:
500g bryndze
250g čerstvé maslo
1 cibuľa
Červená mletá paprika
Postup:
Povolené maslo a bryndzu dáme do misy, a pridáme červenú mletú papriku. Ja dávam veľa, mám ju rada dosť paprikovú. Vy dajte koľko uznáte za vhodné :)
Cibuľku si nakrájame na velejemno :). Pokiaľ máte doma čerstvú pažítku, môžete cibuľu nahradiť ňou.
Bryndzu s maslom a paprikou vyšľaháme do penista mixérom, a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu.
Ešte raz prešľaháme.
Podávame s pečivom :)
DOBRÚ CHUŤ :)
Ak sa Vám recept páčil, pridajte sa k našim fanúšikom na Facebooku
Robievam tento receptík pomerne často :), minule som skúšala s pórikom, je to veľmi lahodné :) odporúčam vyskúšať :)