Domáci pribináčik

NO! Keďže máme doma malého závisláka na pribináčikoch, a všetkých mliečnych výrobkoch, tak som sa rozhodla, že v rámci zdravej výživy a zároveň šetrenia domáceho rozpočtu pribináčika spravíme aj doma :). Podarilo sa, od originálu na nerozoznanie, a hlavne bez rôznych chemických zahusťovadiel, farbív, a Éčok. Navyše je to tak jednoduché, že to zvládne aj totálny nekuchár :)


Ingrediencie:

500g jemného tvarohu

500ml 33% šľahačky

4 vanilínové cukre

3 PL kryštálového cukru

 

Postup:

 

Tvaroh, šľahačku a cukor dáme do misy,

 

A šľaháme do zhustnutia. Trvá to len pár minút. Podávať môžeme hneď, ale lepšie je nechať ho pár hodín vychladiť.

 

Podávať môžeme len tak, s ovocím, poprípade môžeme do polovice zašľahať kakao, a spraviť si dvojfarebného pribináčika ;)

 

DOBRÚ CHUŤ :)

 

Ak sa Vám recept páčil, pridajte sa k našim fanúšikom na Facebooku



Tagy: , , ,

7 komentárov k “Domáci pribináčik”

  1. Gabika píše:

    Je to výborné! Vyskúšala som a aj napriek tomu že sme dospelý sme sa s priateľom toho nevedeli dojesť. Je to výborné!

  2. Miśka píše:

    Som práve tehotná a už neviem čo mám jesť lebo zo všetkého mi je zle. Tento recept je famozny! Veľmi chutný a je ho dosť pre celu rodinu. Akurát pre mňa dosť sladký ale nabudúce dám trocha menej cukru. Inak fakt perfektné.

  3. Ingrid Minárová píše:

    Je to skvelé ak si takto dokážeme vyrobiť zdravšie jedlá,len by som ten vanilínový a biely cukor nahradila prírodným sladidlom,nakoľko biely cukor je pre nás jedom.

  4. bobalka píše:

    Děkuji za receptík, dnes jsem ho vyzkoušela a je superní.

  5. gabi píše:

    Skvely recept, chutna mnamka :-) dakujem

  6. evuša píše:

    Ja ho robím z tých istých surovín, ale na toto množstvo pridám ešte 400 g kyslej smotany. Vtedy nie je taký sladký a je oveľa jemnejší. S pridaním piškotiek a ovocia vražedná kombinácia.

  7. calanthé píše:

    je to veľmi chutné, ďakujem za tip :) len by ma zaujímalo, ako dlho vydrži v chladničke, treba ho ihneď spotrebovať?

Komentovať evuša